ITS Knihovna
Kontakt

Chcete nás kontaktovat? Napište nám na

CIRCUMVECTIO

Název projektu anglickyQuality Circulation of the goods on the premises of the logistics station of the program


Popis projektu
Projekt studuje strukturu a provoz platformy CAMP (Cross-boarding Area Management Platform), která může také fungovat jako Logistics Single Window pro bezproblémový a bezpapírový logistický řetězec.
 
CAMP implementuje síť interoperabilních platforem, které slouží přepravcům a hráčům dodavatelského řetězce. Vybraná odvětví sdílejí myšlenku jednotného kontaktního místa, které je zapojením zákazníků a dodavatelů vytvořeno jako prostředek k vytvoření důvěryhodného nástroje pro malé a střední podniky k internacionalizaci produktu v přeshraniční oblasti a zvýšení jeho konkurenceschopnosti.
 
Referenční zóna zahrnuje sekundární a terciární uzly s užším vztahem k primární síti (přístavní uzly a pozemní zásobovací trasy). Studie tím, že využije dokončené projekty, zlepší zvýšení atraktivity uzlů zapojených do ekonomické kvantifikace zkrácení doby přepravního řetězce. Návrh architektury si klade za cíl maximalizovat vlastnosti adaptability, flexibility a škálovatelnosti nezbytné pro podporu komunikace operátorů s institucemi (a mezi institucemi) různých velikostí a s různou mírou elektronizace a racionalizace služeb za účelem implementace modální distribuce.
 
Cílem projektu, včetně budoucích implementací IT, je prostřednictvím zkoumání potřeb operátorů definovat logický systém a metadata nezbytná pro operační platformu.
 

Zařazení projektu:
Prioritní oblast dle evropské směrnice ITS 2010/40/EU -
Prioritní akce dle evropské směrnice ITS 2010/40/EU -
Prioritní oblast ČR pro ukazatele KPI -
Odpovědnost  Klaster intermodalnog prijevoza
Financování Program INTERREG V – A Italy – France (Maritime) částkou 567 163  EUR
Celkem  667 250 EUR
Harmonogram 3/2017 – 6/2019
Kontakt