ITS Knihovna
Kontakt

Chcete nás kontaktovat? Napište nám na

Akce
05 - 06 čer.                 čer. 2024              2024

Detroit: Autotech 2024

Naše pozoruhodná komunita je základem naší značky a naší stěžejní akce, AutoTech: Detroit je toho příkladem. Každoročně se u nás sejde více než 3 000 vedoucích pracovníků v oboru, aby se po dva dny věnovali pohlcujícímu B2B networkingu, rozvíjeli cenné kontakty a podněcovali vlivné diskuse.

Naše setkání, která  připravuje náš poradní výbor pro průmysl, jsou přizpůsobena tak, aby řešila skutečné výzvy a podněcovala inovace, které mění pravidla hry. Jsme odhodláni pohánět odvětví AutoTech kupředu a naše elitní služby pro navazování kontaktů vám spolu s exkluzivními výstavami a přehlídkami umožní přístup k nejnovějším a nejlepším technologiím.

Vydejte se s námi na nezapomenutelnou událost, která upozorní na neuvěřitelné pokroky a úspěchy ve světě automobilových technologií. Připravte se na to, že vás ohromí prestižní ceny Informa Tech Automotive Awards, ocenění Wards 10 Best Interiors & UX Awards a ukázky a prohlídky oceněných vozidel. Nenechte si ujít ani inspirativní rozhovory Automotive Inspire Interviews, v nichž se o své postřehy a příběhy podělí špičky v oboru. Je to oslava, kterou si nebudete chtít nechat ujít!

Více informaí a možnost registrace najdete na stránkách pořadatele zde.